Restauracja Maestro w Ryglicach to miejsce, które zachwyca nie tylko wyśmienitą kuchnią, ale także eleganckim wnętrzem. Zaledwie 20 km od Tarnowa, w stylowych i pastelowych aranżacjach, można poczuć wyjątkową atmosferę, idealną zarówno na szybki
lunch biznesowy, jak i romantyczną kolację przy świecach. Szef kuchni serwuje dania inspirowane tradycyjną polską kuchnią oraz autorskimi recepturami, w tym wyśmienite mięsa, ryby oraz prawdziwą włoską pizzę. Regularnie zmieniane menu opiera się na sezonowych i świeżych składnikach, co gwarantuje niezapomniane doznania smakowe.
Nasza restauracja to także doskonałe miejsce na organizację imprez okolicznościowych. Niezależnie od tego, czy planujesz romantyczną kolację, rodzinne spotkanie, czy uroczysty bankiet, stworzymy dla Ciebie idealną atmosferę. Nasz profesjonalny zespół zadba o każdy detal, aby Twoja wizyta była wyjątkowa i niezapomniana. Wspieramy lokalnych dostawców, co pozwala nam oferować dania o niezrównanej jakości i autentycznym smaku.
W Restauracji Maestro poczujesz się jak w domu dzięki ciepłej atmosferze i profesjonalnej obsłudze. To idealne miejsce na spotkania rodzinne, romantyczne kolacje czy biznesowe obiady. Zapraszamy do odkrywania kulinarnej perły w sercu Ryglic, gdzie każda chwila spędzona u nas będzie relaksująca i przyjemna.