RK-SERWIS to profesjonalny serwis komputerowy, który oferuje naprawę laptopów i komputerów w Biłgoraju oraz okolicach. Nasza oferta obejmuje szeroki zakres usług, w tym wymianę uszkodzonych podzespołów, takich jak matryce, klawiatury czy płyty... główne. Dzięki dojazdowi do klienta, jesteśmy w stanie szybko i sprawnie rozwiązać problemy z Twoim sprzętem, co czyni naszą ofertę wygodną i dostosowaną do potrzeb klientów.
W ramach naszych usług zajmujemy się również instalacją systemów operacyjnych oraz oprogramowania, a także usuwaniem wirusów i konfiguracją sieci. Nasze doświadczenie oraz pasja do informatyki sprawiają, że każdy klient może liczyć na indywidualne podejście oraz fachową pomoc. Jesteśmy dostępni od poniedziałku do soboty, co pozwala na elastyczne umawianie wizyt.
Nasza firma, prowadzona przez Roberta, który ma blisko 20-letnie doświadczenie w branży, stawia na ciągły rozwój i aktualizację wiedzy. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać wymaganiom rynku i zapewnić usługi na najwyższym poziomie. Zaufaj RK-SERWIS i przekonaj się, jak łatwo można naprawić komputer czy laptop bez wychodzenia z domu.