ROBMAR to firma specjalizująca się w profesjonalnych usługach informatycznych, skierowanych głównie do małych i średnich przedsiębiorstw. Oferujemy kompleksową obsługę informatyczną, która obejmuje serwis, wdrożenia oraz doradztwo. Nasze... wieloletnie doświadczenie oraz pozytywne referencje od klientów świadczą o wysokiej jakości świadczonych usług. Zespół ROBMAR dba o to, aby każdy projekt był realizowany z najwyższą starannością, co pozwala nam skutecznie rozwiązywać nawet najbardziej skomplikowane problemy informatyczne.
W ramach współpracy z klientami, zajmujemy się nie tylko serwisowaniem komputerów, ale także zarządzaniem infrastrukturą sieciową i serwerową. Pomagamy w planowaniu modernizacji oraz zabezpieczeń, co pozwala na lepsze wykorzystanie potencjału rozwiązań informatycznych w biznesie. Nasze wsparcie dla personelu ma na celu szybkie rozwiązywanie codziennych problemów, co przekłada się na efektywność pracy.
Dzięki zapleczu programistycznemu, jesteśmy w stanie opracować autorskie rozwiązania, które usprawnią procesy w Twoim przedsiębiorstwie. Jako certyfikowany partner firmy InsERT, oferujemy fachową pomoc w obsłudze programów z linii GT oraz NEXO, w tym integrację, przenoszenie danych oraz szkolenia dla kadry. Nasz zespół składa się z certyfikowanych serwisantów, którzy nieustannie podnoszą swoje kwalifikacje, aby zapewnić najwyższy poziom usług.