Zajmujemy się specjalistycznym wysokociśnieniowym gorącowodnym myciem, czyszczeniem, renowacją oraz impregnacją dachów, elewacji i kostki brukowej. Nasze usługi są skierowane do najbardziej wymagających klientów, którzy oczekują najwyższej... jakości. Po wykonaniu naszych usług, powierzchnie wyglądają jak nowe, co jest efektem zastosowania nowoczesnych technologii oraz skutecznych środków czyszczących.
W naszej ofercie znajduje się mycie i czyszczenie kominów, dachów, elewacji, kostki brukowej oraz ogrodzeń. Dodatkowo udrażniamy rynny i kanalizację deszczową. Używamy myjek wysokociśnieniowych gorącowodnych spalinowych, co pozwala nam na niezależność od sieci elektrycznej, a także na obniżenie kosztów energii elektrycznej dla naszych klientów.
Aby zapewnić długotrwały efekt, proponujemy impregnację oraz konserwację czyszczonych powierzchni. Każde zlecenie traktujemy indywidualnie, co pozwala nam na dostosowanie usług do specyficznych potrzeb klientów. Nasze doświadczenie oraz profesjonalizm sprawiają, że jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym zadaniom.