Rumour to agencja komunikacji zintegrowanej, która łączy tradycyjne narzędzia PR z nowoczesnymi kanałami komunikacji. Nasza misja polega na skutecznym dotarciu do odbiorców poprzez różnorodne strategie i optymalne narzędzia. Dzięki ponad... 17-letniemu doświadczeniu na rynku, zrealizowaliśmy wiele projektów dla ponad 50 zadowolonych klientów, zdobywając przy tym ponad 300 nagród. Nasz zespół składa się z ekspertów w dziedzinach takich jak nowe technologie, lifestyle oraz rozrywka, co pozwala nam na tworzenie trendów i kreowanie mody w komunikacji.
W ramach naszych usług oferujemy szeroki wachlarz działań, w tym Public Relations, Brand PR, media relations oraz obsługę kanałów social media. Specjalizujemy się również w influencer marketingu oraz content marketingu, co pozwala nam na efektywne dotarcie do różnych grup docelowych. Nasze podejście do strategii komunikacji opiera się na indywidualnym podejściu do każdego klienta, co przekłada się na sukces realizowanych kampanii.
Nasze doświadczenie w zarządzaniu kryzysowym oraz budowaniu partnerstw biznesowych sprawia, że jesteśmy w stanie sprostać nawet najtrudniejszym wyzwaniom. W Rumour wierzymy, że skuteczna komunikacja to klucz do sukcesu, dlatego nieustannie rozwijamy nasze umiejętności i dostosowujemy się do zmieniającego się rynku.