Jako rzeczoznawca majątkowy z wieloletnim doświadczeniem, oferuję kompleksowe usługi wyceny nieruchomości na terenie województwa opolskiego. Posiadam uprawnienia zawodowe nadane przez Ministra Inwestycji i Rozwoju oraz jestem biegłym sądowym w... zakresie szacowania nieruchomości. Moja oferta obejmuje wyceny mieszkań, lokali usługowych, działek budowlanych, budynków mieszkalnych oraz obiektów przemysłowych i komercyjnych. Dzięki doskonałej znajomości lokalnego rynku, mogę zapewnić rzetelne i profesjonalne usługi, które spełnią oczekiwania zarówno klientów indywidualnych, jak i biznesowych.
W ramach mojej działalności oferuję również pośrednictwo przy sprzedaży nieruchomości. Pomagam klientom w ustaleniu realnej wartości ich nieruchomości, co jest kluczowe dla skutecznej sprzedaży. Wycena nieruchomości jest niezbędna w wielu sytuacjach, takich jak zabezpieczenie wierzytelności bankowych, podział majątku wspólnego czy negocjacje cenowe. Każda wycena jest dostosowywana do indywidualnych potrzeb klienta, a także do specyfiki danej nieruchomości.
Kieruję się zasadami etyki zawodowej, co zapewnia pełną poufność i bezstronność w relacjach z klientami. Moje usługi są oparte na rzetelnych analizach oraz aktualnych trendach rynkowych, co pozwala na dokładne określenie wartości nieruchomości. Zapraszam do kontaktu, aby omówić szczegóły współpracy oraz uzyskać więcej informacji na temat oferowanych usług.