Wierzymy, że nieruchomości to coś więcej niż metry i lokalizacja – to wartość, emocje i potencjał, który zasługuje na indywidualne podejście. Uważnie słuchamy, doradzamy z wyczuciem i wykorzystujemy nasze doświadczenie, by maksymalizować wartość i
komfort całego procesu. Od 2014 roku prowadzimy skuteczne transakcje premium w Krakowie, Warszawie i na Podbeskidziu – od apartamentów po obiekty przemysłowe – których łączna wartość przekroczyła 500 mln złotych.
Naszą skuteczność potwierdzają realne przykłady: zakład produkcyjny sprzedany za 6 mln zł w 3 miesiące oraz apartament sprzedany w 10 dni, 13 procent powyżej ceny ofertowej. Za nami setki rozmów, dziesiątki zakończonych sukcesem sprzedaży i wiele historii, które zaczynały się od zaufania. Nasze motto zobowiązuje. Premium to dla nas standard.
Specjalizujemy się w sprzedaży i wynajmie apartamentów, domów oraz działek. Obsługujemy również nieruchomości komercyjne, takie jak lokale, budynki usługowe i zakłady przemysłowe. Oferujemy pełne wsparcie, w tym marketing, profesjonalne zdjęcia i filmy, prezentacje, obsługę prawną oraz analizę ryzyka. Znamy rynek i jego potrzeby, mamy bazę gotowych klientów oraz sieć inwestorów. Pracujemy szybko, skutecznie i z klasą.