Saraton to firma, która oferuje kompleksowe usługi doradcze w zakresie finansów oraz organizacji szkoleń żeglarskich. Naszym celem jest zapewnienie spokoju w życiu i biznesie, co osiągamy poprzez indywidualne podejście do potrzeb klientów. W... ramach doradztwa finansowego pomagamy w analizie kondycji finansowej firm oraz organizacji ich finansów. Oferujemy pełen zakres usług, w tym audyty, obsługę prawną oraz pośrednictwo kredytowe i leasingowe.
W Saraton stawiamy na jakość i zadowolenie naszych klientów. Prowadzimy negocjacje, kojarzymy biznesy oraz organizujemy finansowanie dla osób fizycznych i spółek. Nasza siła tkwi w utrzymywaniu dobrych relacji z bankami i innymi partnerami, co pozwala nam na zapewnienie optymalnych rozwiązań finansowych. Dzięki temu możemy skutecznie wspierać naszych klientów w realizacji ich projektów i inwestycji.
Oferujemy również profesjonalne szkolenia żeglarskie, które są dostosowane do oczekiwań uczestników. Szkolimy według standardów ISSA oraz na patenty państwowe, co gwarantuje wysoką jakość naszych kursów. Nasza kadra instruktorska posiada odpowiednie kwalifikacje, a filozofia szkoleń opiera się na praktycznym podejściu do nauki żeglarstwa. Prowadzimy kursy dla dzieci, młodzieży i dorosłych, co pozwala na rozwijanie pasji żeglarskiej w każdym wieku.