Firma Seltom specjalizuje się w kompleksowej kontroli stanu technicznego instalacji elektrycznych w budynkach użyteczności publicznej oraz obiektach przemysłowych. Nasze usługi obejmują profesjonalne pomiary luminancji i natężenia oświetlenia, a... także przeglądy instalacji odgromowej i transformatorów. Dzięki wykwalifikowanemu zespołowi elektryków oraz nowoczesnemu sprzętowi, zapewniamy szybkie i rzetelne podejście do każdego zlecenia.
Bezpieczne użytkowanie instalacji elektrycznej jest kluczowe dla funkcjonowania każdego obiektu. Dlatego systematyczne przeglądy przeprowadzane przez naszych specjalistów są niezbędne, aby wykrywać usterki i eliminować potencjalne zagrożenia. W Seltom oferujemy również ekspertyzy techniczne, które są niezbędne przy budowie nowych obiektów lub ocenie stanu sieci w zakupionych nieruchomościach.
Nasza oferta obejmuje szeroki wachlarz usług, w tym pomiary rezystancji uziemień, kontrolę skuteczności ochrony przeciwporażeniowej oraz przeglądy kamerą termowizyjną. Współpracujemy z zarządcami obiektów komercyjnych, biurowców oraz zakładów przemysłowych, dostosowując nasze usługi do ich indywidualnych potrzeb. Dzięki rzetelności i efektywności, zyskaliśmy zaufanie wielu Klientów na terenie Wrocławia i całego województwa dolnośląskiego.