SenSen.pl to ogólnopolska, specjalistyczna sieć salonów oraz prężnie działający sklep internetowy, która od ponad dekady z pasją i zaangażowaniem dba o zdrowy oraz komfortowy sen swoich klientów.
Ugruntowaliśmy naszą pozycję jako eksperci w
dziedzinie kompleksowego wyposażenia sypialni, a naszą nadrzędną misją jest zapewnienie najwyższej jakości produktów, która idzie w parze z rzetelnym, profesjonalnym doradztwem. Wierzymy, że spokojny sen jest fundamentem zdrowia i dobrego samopoczucia, dlatego do każdego klienta podchodzimy w sposób indywidualny, pomagając stworzyć idealną przestrzeń do odpoczynku i regeneracji. Nasze ponad dziesięcioletnie doświadczenie przełożyło się na zaufanie tysięcy zadowolonych klientów w całej Polsce.
Podstawą naszej oferty jest niezwykle szeroki asortyment materacy, starannie wyselekcjonowanych od renomowanych producentów polskich i zagranicznych, takich jak Materasso, Serta, Royal Coil, Magniflex, Karibian Descanso, Tempur, Hilding, Janpol, Sealy i wielu innych. Proponujemy materace piankowe, w tym innowacyjne modele wysokoelastyczne zapewniające doskonałą sprężystość oraz termoelastyczne, które pod wpływem ciepła idealnie dopasowują się do kształtu ciała. W naszym portfolio znajdują się również nowoczesne materace sprężynowe oparte na technologii kieszeniowej, gwarantującej punktowe podparcie kręgosłupa. Oferujemy także materace lateksowe, cenione za swoje właściwości antyalergiczne i wyjątkową cyrkulację powietrza, oraz zaawansowane materace hybrydowe, łączące najlepsze cechy różnych technologii. Dla osób o szczególnych potrzebach przygotowaliśmy certyfikowane materace medyczne, które posiadają niezbędne atesty i są rekomendowane przy dolegliwościach bólowych. Pamiętamy również o najmłodszych, oferując bezpieczne i ergonomiczne materace dla dzieci. Każdy model dostępny jest w wielu standardowych rozmiarach i różnych stopniach twardości, a wiele z nich posiadamy od ręki w naszych magazynach.
Kolejnym filarem naszej działalności są łóżka, które stanowią serce każdej sypialni. W naszej ofercie klienci znajdą eleganckie łóżka tapicerowane, dostępne w bogatej gamie tkanin i kolorów, klasyczne łóżka drewniane wnoszące do wnętrza ciepło i naturalność, a także luksusowe łóżka kontynentalne, zapewniające niezrównany komfort snu. Uzupełnieniem asortymentu są niezbędne akcesoria, które pozwalają stworzyć kompletną i funkcjonalną przestrzeń. Proponujemy szeroki wybór stelaży, poduszek profilowanych, ortopedycznych i puchowych, a także kołder, wysokiej jakości pościeli oraz praktycznych ochraniaczy na materac. Naszą ofertę meblową dopełniają stylowe komody, szafki i stoliki nocne, a także fotele, podnóżki oraz skrzynie do przechowywania. Jako unikalną usługę oferujemy również projektowanie i montaż ścian tapicerowanych, które nadają sypialni wyjątkowego charakteru.
W SenSen.pl wierzymy, że zakup wyposażenia sypialni to proces, który wymaga profesjonalnego wsparcia na każdym etapie. Dlatego zapewniamy naszym klientom w pełni kompleksową obsługę, która zaczyna się od fachowego doradztwa i pomocy w indywidualnym doborze materaca czy łóżka. Nasi eksperci z przyjemnością przygotują niezobowiązującą wycenę i odpowiedzą na wszystkie pytania. Gwarantujemy szybką i darmową dostawę na terenie całego kraju. Nasi klienci mogą również skorzystać z usługi profesjonalnego montażu zakupionych mebli. Rozumiejąc potrzeby związane z wymianą starego wyposażenia, oferujemy także praktyczną usługę utylizacji zużytego materaca. Jesteśmy elastyczni i otwarci na nietypowe potrzeby, dlatego chętnie realizujemy zamówienia niestandardowe na produkty o nietypowych wymiarach. Nasze wsparcie nie kończy się w momencie zakupu – zapewniamy pełną obsługę posprzedażową.
Aby zapewnić naszym klientom maksymalny komfort, działamy zarówno online, jak i stacjonarnie. Nasz sklep internetowy zapewnia wygodny i bezpieczny proces zakupu bez wychodzenia z domu. Jednocześnie serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszych pięciu salonów stacjonarnych, gdzie można osobiście przetestować materace, doświadczyć komfortu naszych łóżek i skonsultować się z naszymi ekspertami. Nasze salony znajdą Państwo w kluczowych lokalizacjach: w Warszawie (w dzielnicy Włochy, w Galerii Nowa Praga oraz przy ulicy Kleszczowej), a także w Konstancinie-Jeziornie, Wyszkowie i Legionowie. Rozumiemy również, że wysoka jakość powinna iść w parze z atrakcyjną ceną, dlatego regularnie przygotowujemy promocje i oferty miesiąca, a w naszym outlecie można znaleźć produkty premium w jeszcze niższych cenach.
Zapraszamy do SenSen.pl – miejsca, gdzie zaczyna się Twój zdrowy sen.