Ship Center to firma kurierska, która powstała w 2013 roku w Katowicach. Oferujemy szeroki wachlarz usług kurierskich, zarówno krajowych, jak i międzynarodowych, dostosowanych do potrzeb naszych klientów. Nasza oferta obejmuje przesyłki paletowe,
pocztowe oraz ekspresowe, a także przesyłki pobraniowe i wielkogabarytowe. Dzięki współpracy z 12 renomowanymi firmami kurierskimi, jesteśmy w stanie zapewnić konkurencyjne ceny oraz wysoką jakość usług. W ciągu kilku lat działalności otworzyliśmy 110 punktów na terenie całej Polski, co czyni nas jednym z liderów w branży.
Nasza strona internetowa jest intuicyjna i przyjazna dla użytkowników, co ułatwia zamawianie kuriera. Klienci mogą łatwo sprawdzić cennik oraz dowiedzieć się, jak wygląda proces wysyłki. Oferujemy również możliwość śledzenia przesyłek, co pozwala na bieżąco monitorować status paczki. Dzięki naszym usługom, klienci mogą wysyłać paczki do takich krajów jak Anglia, Niemcy czy USA, nie obciążając przy tym swojego budżetu.
Ship Center to nie tylko przesyłki kurierskie, ale także usługi poligraficzne i drukarskie. Jako dynamicznie rozwijająca się firma, poszukujemy nowych partnerów franczyzowych, którzy chcieliby otworzyć własne punkty kurierskie. Nasza oferta franczyzowa wyróżnia się na tle konkurencji, oferując najtańsze możliwości rozpoczęcia działalności w branży kurierskiej.