SideIT to lokalna firma informatyczna z Rumi, która oferuje profesjonalną pomoc IT dla mieszkańców Rumi, Redy, Wejherowa i okolic. Nasza działalność skupia się na dostarczaniu rzetelnych i przystępnych usług informatycznych, które są dostosowane... do potrzeb różnych grup wiekowych, w tym seniorów, dorosłych oraz dzieci. Dzięki mobilnemu charakterowi naszej pracy, jesteśmy w stanie dotrzeć do klientów w dogodnym dla nich czasie, co znacząco ułatwia korzystanie z naszych usług.
W SideIT stawiamy na zrozumiały język i brak technicznego żargonu, co sprawia, że nasza pomoc jest dostępna dla każdego. Oferujemy szeroki zakres usług, w tym diagnostykę sprzętu, instalację systemów, konfigurację Internetu oraz odzyskiwanie danych. Nasze elastyczne godziny pracy pozwalają na umówienie wizyty w drugiej połowie dnia, co jest wygodne dla osób pracujących lub zajętych innymi obowiązkami.
Nasze podejście charakteryzuje się cierpliwością oraz nastawieniem na realne rozwiązania, co sprawia, że klienci czują się komfortowo i pewnie w trakcie korzystania z naszych usług. Dzięki temu, SideIT stał się zaufanym partnerem w dziedzinie technologii dla wielu osób w regionie.