Witamy w Sklepie LAK - TIKKURILA w Krakowie, który znajduje się przy ul. Lea 93. Nasza firma, Handlowo-Usługowa LAK, od 20 lat specjalizuje się w sprzedaży farb oraz materiałów budowlanych. Oferujemy szeroki asortyment produktów, w tym farby do... ścian, drewna i metali, a także narzędzia malarskie i artykuły gospodarstwa domowego. Dzięki mieszalnikowi kolorów, klienci mogą stworzyć idealny odcień farby, który spełni ich oczekiwania. Nasze produkty dostępne są w promocyjnych cenach, a dla stałych klientów oferujemy zniżki.
Nasza oferta obejmuje również artykuły elektryczne, hydrauliczne oraz środki czystości. W sklepie można znaleźć wszystko, co potrzebne do remontu i napraw w domu. Oferujemy fachowe doradztwo w doborze odpowiednich materiałów oraz technik malarskich. Dla osób, które nie czują się pewnie w pracach remontowych, zapewniamy instrukcje oraz pomoc w wyborze wykonawców. Nasz zespół jest gotowy, aby odpowiedzieć na wszelkie pytania i pomóc w realizacji projektów.
Dodatkowo, w naszym sklepie można skorzystać z usług takich jak dorabianie kluczy, wymiana baterii w zegarkach oraz ostrzenie noży. Oferujemy także możliwość wydruku i kserowania dokumentów. Nasza lokalizacja w Krakowie sprawia, że jesteśmy łatwo dostępni dla klientów, którzy szukają kompleksowej obsługi w zakresie materiałów budowlanych i remontowych.