Smart&Smiley to szkoła języków obcych z siedzibą w Warszawie, oferująca kursy dla dzieci i młodzieży. Uczymy języków takich jak angielski, niemiecki, hiszpański i francuski. Nasza oferta jest dostosowana do różnych grup wiekowych, w tym kursy dla... najmłodszych, jak Little Smarties dla dzieci w wieku 5-6 lat, oraz programy przygotowujące do egzaminów, takie jak Smarts dla uczniów 13-14 lat i maturzystów.
Nasza szkoła stawia na indywidualne podejście do każdego ucznia, co pozwala na efektywną naukę w małych grupach. Zajęcia prowadzone są przez doświadczonych lektorów, którzy korzystają z nowoczesnych materiałów edukacyjnych, w tym podręczników Wydawnictwa Oxford University Press. Regularnie organizujemy konkursy i imprezy, które motywują uczniów do nauki i integracji.
W obliczu pandemii, Smart&Smiley wprowadziło reżim sanitarny oraz możliwość nauki online, co zapewnia ciągłość edukacji. Nasze zajęcia odbywają się w przyjaznej atmosferze, a uczniowie mają zapewnione wszystkie niezbędne materiały do nauki. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i dołączenia do grona zadowolonych uczniów.