Socha Signage to firma z ponad 35-letnim doświadczeniem w branży reklamy świetlnej i identyfikacji wizualnej. Specjalizujemy się w projektowaniu oraz produkcji różnorodnych elementów reklamowych, takich jak kasetony, pylony, litery przestrzenne... oraz szyldy reklamowe. Nasze realizacje są dostosowane do potrzeb klientów, co sprawia, że każdy projekt jest unikalny i odzwierciedla charakter danej marki. Wysoka jakość wykonania oraz krótki czas realizacji to nasze priorytety, które zapewniają satysfakcję klientów.
Oferujemy kompleksową obsługę, która obejmuje wszystkie etapy realizacji projektu - od pomysłu, przez produkcję, aż po montaż i serwis. Nasze ekipy montażowe są profesjonalnie przeszkolone i wykonują prace zarówno w Polsce, jak i w innych krajach Europy. Dzięki nowoczesnemu zapleczu produkcyjnemu oraz specjalistycznemu parku maszynowemu, jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym zleceniom.
W Socha Signage stawiamy na indywidualne podejście do każdego klienta. Nasze projekty są oparte na wieloletnim doświadczeniu oraz wiedzy technicznej, co pozwala nam na realizację nietypowych i oryginalnych rozwiązań. Regularny serwis oraz audyty techniczne zapewniają długoterminową funkcjonalność naszych produktów, co jest szczególnie istotne w kontekście energooszczędności i ochrony środowiska.