solMil to firma, która powstała z pasji do ekologii i chęci wprowadzenia pozytywnych zmian w dziedzinie energetyki. Specjalizujemy się w dostarczaniu innowacyjnych rozwiązań opartych na odnawialnych źródłach energii, takich jak fotowoltaika, pompy... ciepła oraz magazyny energii. Nasza misja to zapewnienie klientom ekologicznych i efektywnych rozwiązań energetycznych, które przyczyniają się do niezależności energetycznej. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży, jesteśmy w stanie dostarczyć najbardziej ekonomiczne i niezawodne rozwiązania, które spełniają oczekiwania naszych klientów.
Oferujemy kompleksową obsługę, w tym pomoc w pozyskiwaniu dotacji oraz kredytów na realizację inwestycji. Zajmujemy się całą dokumentacją w programach takich jak Czyste Powietrze, Mój Prąd czy Moje Ciepło. Nasze usługi obejmują również dokładną analizę energetyczną budynków oraz dobór odpowiedniego sprzętu, co pozwala na optymalizację kosztów i korzyści ekonomicznych. Gwarantujemy szybki i profesjonalny montaż, który realizujemy w ciągu 30 dni od wpłaty zaliczki.
Stawiamy na jakość i długofalowe relacje z klientami, co potwierdzają liczne pozytywne opinie oraz polecenia. Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, którzy są zawsze gotowi do pomocy i doradztwa. Dzięki zdalnemu monitoringowi, klienci mogą na bieżąco śledzić efektywność swoich instalacji. W solMil wierzymy, że każdy może przyczynić się do ochrony środowiska, korzystając z odnawialnych źródeł energii.