Solvti to firma programistyczna z siedzibą we Wrocławiu, która specjalizuje się w wdrażaniu systemu Odoo ERP. Nasza misja polega na dostarczaniu rozwiązań technologicznych, które realnie wpływają na rozwój biznesów naszych klientów. Dzięki ponad... 6-letniemu doświadczeniu oraz 70 zrealizowanym projektom, potrafimy dostosować systemy do specyficznych potrzeb różnych branż. Wspieramy firmy w organizacji ich procesów, eliminując chaos związany z używaniem wielu niepołączonych narzędzi. Nasze podejście opiera się na zrozumieniu celów biznesowych klientów oraz dostosowaniu technologii do ich strategii.
W ramach naszych usług oferujemy kompleksowe wsparcie, które obejmuje diagnozę obecnej sytuacji, określenie celów oraz realizację wdrożenia. Nasze rozwiązania są projektowane z myślą o prostocie i efektywności, co pozwala na szybkie osiąganie rezultatów. Dzięki dedykowanemu rozwojowi i stałemu wsparciu, pomagamy firmom w długoterminowym rozwoju ich systemów IT. Współpracujemy z różnymi sektorami, w tym e-commerce, produkcją oraz firmami usługowymi, co pozwala nam na lepsze zrozumienie ich wyzwań i potrzeb.
Nasza oferta obejmuje również hosting, rozwój oprogramowania oraz doradztwo, co czyni nas kompleksowym partnerem technologicznym. Jako certyfikowany Partner Odoo, zapewniamy, że nasze rozwiązania są zgodne z lokalnymi przepisami i dostosowane do specyfiki rynku.