Nasza agencja nieruchomości, SOWA & VICTORIA, działa na rynku od 1997 roku, co pozwoliło nam zdobyć cenne doświadczenie oraz wiedzę w zakresie pośrednictwa w obrocie nieruchomościami. Specjalizujemy się w sprzedaży i wynajmie mieszkań, domów,
działek oraz lokali użytkowych. Nasze biuro znajduje się w Wałbrzychu, a także posiadamy oddział w Jeleniej Górze, co umożliwia nam obsługę klientów w różnych lokalizacjach. Dzięki licencjom Polskiej Federacji Rynku Nieruchomości oraz członkostwu w Dolnośląskim Stowarzyszeniu Pośredników w Obrocie Nieruchomościami, możemy zapewnić profesjonalną i rzetelną obsługę na każdym etapie transakcji.
W naszej ofercie znajdą Państwo nie tylko standardowe usługi pośrednictwa, ale także doradztwo kredytowe oraz ubezpieczeniowe. Zdajemy sobie sprawę, że sprzedaż lub zakup nieruchomości to ważne decyzje życiowe, dlatego stawiamy na indywidualne podejście do każdego klienta. Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, którzy są gotowi pomóc w znalezieniu idealnej nieruchomości lub w skutecznej sprzedaży posiadanych lokali. Wierzymy, że zaufanie i otwartość są kluczowe w relacjach z klientami, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby każda transakcja była przeprowadzona w sposób transparentny i bezpieczny.
Zapraszamy do kontaktu z nami, aby omówić szczegóły współpracy oraz poznać naszą aktualną ofertę nieruchomości. Jesteśmy tu, aby pomóc Państwu w realizacji marzeń o własnym domu lub inwestycji w nieruchomości.