SPB Polska, z siedzibą w Warszawie, działa na rynku ubezpieczeń od 2008 roku, oferując kompleksowe usługi brokerskie i zarządzające. Dzięki prawie dwudziestoletniemu doświadczeniu, firma łączy lokalne know-how z siłą europejskiej grupy, co pozwala
na tworzenie innowacyjnych i wartościowych rozwiązań dla klientów. SPB Polska wspiera partnerów w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej, oferując nie tylko wsparcie w zakresie ubezpieczeń, ale także usługi naprawy, odnawiania i recyklingu, co wpisuje się w ideę gospodarki o obiegu zamkniętym.
Nasze podejście do ubezpieczeń osadzonych w różnych sektorach, takich jak telekomunikacja, handel detaliczny, bankowość, podróże i motoryzacja, pozwala na maksymalizację wartości dla naszych partnerów. Dzięki dużej skali działalności, SPB Polska jest w stanie obniżać koszty i optymalizować efektywność, co przekłada się na lepsze doświadczenia klientów. Nasze lokalne operacje są ściśle zintegrowane z szerszą grupą, co umożliwia łatwy dostęp do ekspertyzy w każdej dziedzinie ubezpieczeń.
SPB Polska dąży do tworzenia bezproblemowych i różnicujących doświadczeń klientów, co jest kluczowe w dzisiejszym konkurencyjnym środowisku. Nasza misja to ochrona konsumentów poprzez innowacyjne i proste ubezpieczenia osadzone w codziennych produktach i usługach. Wierzymy, że nasze wartości, takie jak innowacyjność, doskonałość i integralność, są fundamentem naszego sukcesu na rynku.