Nasza firma, działająca na rynku od 1989 roku, specjalizuje się w instalacji oraz serwisie pomp ciepła, klimatyzacji i wentylacji. Oferujemy kompleksowe usługi, które obejmują dobór, sprzedaż, montaż oraz serwis urządzeń grzewczych i chłodniczych.
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz współpracy z renomowanymi producentami, takimi jak Panasonic, zapewniamy naszym klientom najwyższą jakość usług oraz nowoczesne rozwiązania technologiczne.
Pompy ciepła, które oferujemy, charakteryzują się wysoką efektywnością energetyczną oraz ekologicznym działaniem. Systemy 'powietrze-woda' i 'powietrze-powietrze' to innowacyjne technologie, które pozwalają na znaczną oszczędność energii oraz obniżenie kosztów ogrzewania. Nasze urządzenia działają bez problemu nawet w ekstremalnych warunkach, co czyni je idealnym rozwiązaniem dla polskiego klimatu.
W ramach naszych usług zapewniamy również fachowe doradztwo oraz pomoc w uzyskaniu dofinansowania na inwestycje związane z ekologicznymi rozwiązaniami grzewczymi. Jesteśmy przekonani, że odpowiedni dobór urządzeń oraz ich profesjonalny montaż to klucz do efektywnego i oszczędnego ogrzewania. Zapraszamy do kontaktu, aby uzyskać więcej informacji na temat naszej oferty oraz skorzystać z naszych usług.