Speed4Fit to studio modelowania sylwetki, które łączy nowoczesny trening EMS z indywidualnym podejściem do klienta. Nasze usługi są skierowane do osób, które cenią swój czas i chcą osiągnąć efekty bez kompromisów. W kameralnej atmosferze, z pełnym... wsparciem trenera, możesz skupić się na swoich celach, niezależnie od tego, czy chcesz wzmocnić ciało, wysmuklić sylwetkę, czy po prostu zadbać o swoje zdrowie. Trening EMS to innowacyjna metoda, która pozwala na aktywację 92% mięśni w trakcie jednego skurczu, co czyni go niezwykle efektywnym w krótkim czasie.
Nasze treningi są dostosowane do Twoich potrzeb i odbywają się w formie indywidualnych sesji. Dzięki temu możesz liczyć na pełne zaangażowanie trenera, który pomoże Ci w osiągnięciu zamierzonych rezultatów. W Speed4Fit stawiamy na bezpieczeństwo i komfort, dlatego nasze zajęcia prowadzone są w reżimie sanitarnym, a obciążenia są minimalne, co chroni stawy. Dla najlepszych efektów zalecamy treningi dwa razy w tygodniu, co pozwala na szybkie osiągnięcie wymarzonej sylwetki.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, aby w przyjaznej atmosferze zadbać o swoje zdrowie i kondycję. Umów się na darmową konsultację, a my przygotujemy dla Ciebie plan działania, który będzie zgodny z Twoimi potrzebami i możliwościami.