Stacja kontroli pojazdów euroautocontrol w Warszawie oferuje kompleksowe usługi diagnostyczne oraz przeglądy techniczne. Nasza stacja znajduje się w dogodnej lokalizacji na granicy dzielnic Włochy, Ochoty i Ursusa, co sprawia, że jest łatwo... dostępna dla mieszkańców tych rejonów. Pracujemy przez cały tydzień, w tym w niedziele, co daje naszym klientom elastyczność w planowaniu wizyt.
Oferujemy szeroki zakres usług, w tym badania okresowe pojazdów osobowych, motocykli oraz taksówek. Nasza oferta obejmuje również usługę Auto Doktor, która zapewnia dokładną diagnostykę stanu technicznego pojazdu przed jego zakupem. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi diagnostycznemu renomowanych marek, jesteśmy w stanie szybko i precyzyjnie zidentyfikować wszelkie problemy techniczne.
Dodatkowo, wprowadziliśmy system przypomnień SMS, aby nasi klienci nie musieli martwić się o terminy przeglądów. Nasza stacja cieszy się pozytywnymi opiniami klientów, którzy doceniają profesjonalizm oraz miłą atmosferę panującą w naszym obiekcie. Zapewniamy komfortowe warunki oczekiwania, w tym dostęp do darmowego Wi-Fi oraz telewizji.