Stacja Kontroli Pojazdów Warszawa SKPpoleczki11 to miejsce, gdzie każdy kierowca może zadbać o stan techniczny swojego pojazdu. Nasza stacja, zlokalizowana przy ul. Poleczki 11, oferuje pełen zakres usług diagnostycznych, w tym badania okresowe
pojazdów osobowych, motocykli oraz pojazdów specjalnych. Dzięki nowoczesnej aparaturze pomiarowej, ocena stanu technicznego samochodu przebiega szybko i precyzyjnie, co pozwala na skuteczne diagnozowanie ewentualnych usterek. Nasz zespół wykwalifikowanych specjalistów zapewnia profesjonalną obsługę, co sprawia, że klienci czują się komfortowo i bezpiecznie podczas wizyt w naszej stacji.
Oferujemy również usługę Auto Doktor, która polega na kompleksowym sprawdzeniu auta przed zakupem. Dzięki tej usłudze klienci mogą mieć pewność, że nabywany pojazd jest w dobrym stanie technicznym. Nasza stacja przyjmuje różne formy płatności, w tym gotówkę oraz karty płatnicze, co zwiększa wygodę korzystania z naszych usług. Dodatkowo, oferujemy bezpłatne przypomnienia SMS o umówionych terminach wizyt, co pozwala uniknąć zapomnienia o przeglądzie.
Nasza lokalizacja w pobliżu południowej obwodnicy Warszawy zapewnia dogodny dojazd dla klientów z różnych części miasta. Jesteśmy partnerem Polskiej Izby Stacji Kontroli Pojazdów, co potwierdza naszą rzetelność i profesjonalizm. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o wysokiej jakości obsługi.