Stacja Kontroli Pojazdów Stalmach w Opolu to miejsce, gdzie klienci mogą skorzystać z szerokiego zakresu usług związanych z badaniami technicznymi pojazdów. Działamy na rynku od 1984 roku, a nasze doświadczenie oraz tradycje rodzinne w branży... mechaniki samochodowej sięgają jeszcze dalej. Nasza stacja dysponuje nowoczesnym sprzętem diagnostycznym, co pozwala na przeprowadzanie kompleksowych badań pojazdów osobowych, dostawczych, motocykli oraz przyczep. Posiadamy uprawnienia do badania pojazdów o dopuszczalnej masie całkowitej do 3,5 t, a także pojazdów zasilanych gazem oraz tych, które były uczestnikami kolizji drogowych.
W Stacji Kontroli Pojazdów Stalmach oferujemy również usługi związane z komputerowym ustawianiem geometrii kół, co jest kluczowe dla bezpieczeństwa i komfortu jazdy. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy regularnie uczestniczą w szkoleniach technicznych, aby zapewnić najwyższą jakość usług. Dzięki temu możemy zagwarantować, że każdy pojazd zostanie dokładnie sprawdzony, a wszelkie usterki zostaną usunięte na miejscu.
Nasza stacja otwarta jest od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-20:00 oraz w soboty od 8:00 do 14:00. Zaufaj nam i skorzystaj z naszych usług, które cieszą się uznaniem wśród ponad 10 000 zadowolonych klientów.