Chcesz mieć swój dom? Zrobimy go dla Ciebie - od początku do końca. Nasza firma, Star-Invest, oferuje kompleksową obsługę budowy domów, co oznacza, że zajmiemy się wszystkim, co jest potrzebne do realizacji Twojego wymarzonego projektu. Nie musisz
znać się na budownictwie, ponieważ jesteśmy tu, aby Cię wspierać na każdym etapie. Od wyboru gotowego projektu po jego realizację, jesteśmy gotowi, aby spełnić Twoje oczekiwania.
Budujemy domy z projektów, które już posiadasz, lub pomagamy w wyborze gotowego projektu, a także przygotowujemy indywidualne rozwiązania. Po zakończeniu budowy oferujemy pomoc w znalezieniu sprawdzonych dostawców i specjalistów, którzy pomogą Ci w wykończeniu wnętrza. Zajmujemy się również pozyskiwaniem niezbędnych pozwoleń oraz prowadzeniem dokumentacji kredytowej, co znacznie ułatwia cały proces.
Wybierając nas, zyskujesz czas i spokój. Nasza firma współpracuje z doświadczonymi profesjonalistami, którzy dbają o każdy detal budowy. Udzielamy pięcioletniej rękojmi i posiadamy ubezpieczenie O.C., co daje Ci dodatkowe poczucie bezpieczeństwa. Dzięki nam, budowa Twojego domu stanie się przyjemnością, a nie stresującym doświadczeniem.