StrugaHOME to firma specjalizująca się w zarządzaniu najmem długoterminowym w Krakowie. Oferujemy kompleksową obsługę właścicieli mieszkań, którzy pragną wynajmować swoje nieruchomości bez zbędnego stresu i zaangażowania. Nasze podejście opiera... się na osobistym zaangażowaniu w każdą nieruchomość, co pozwala nam skutecznie dbać o interesy naszych klientów. Dzięki lokalnemu działaniu i bezpośredniemu kontaktowi z właścicielami, jesteśmy w stanie dostosować nasze usługi do indywidualnych potrzeb każdego klienta.
Nasze usługi obejmują przygotowanie mieszkania do najmu, poszukiwanie i weryfikację najemców, bieżące zarządzanie nieruchomością oraz obsługę zakończenia najmu. W ramach przygotowania mieszkania oferujemy analizę rynku, doradztwo w zakresie wykończenia oraz profesjonalne sesje zdjęciowe. W procesie wynajmu zajmujemy się również negocjacją warunków umowy oraz reprezentowaniem właściciela podczas podpisania umowy najmu.
Dzięki naszemu modelowi współpracy, właściciele mieszkań mogą cieszyć się stabilnym źródłem dochodu, a nie dodatkowym etatem. Nasze działania mają na celu maksymalizację zysku z najmu, co przekłada się na wyższą rentowność oraz oszczędność czasu. Z nami wynajem staje się wygodny i bezstresowy, a właściciele mogą skupić się na innych aspektach swojego życia.