Witaj w Studio Jogi Balans, miejscu, gdzie codzienny chaos zamienia się w harmonię. Nasze studio, prowadzone przez Ewelinę Bejgrowicz, oferuje szeroki wachlarz zajęć jogi, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb uczestników. Dzięki
20-letniemu doświadczeniu Eweliny, każdy uczeń może liczyć na profesjonalne wsparcie oraz atmosferę sprzyjającą relaksowi i rozwojowi osobistemu. Nasze wnętrze, nasycone harmonijnymi zapachami, tworzy idealne warunki do praktyki jogi.
Oferujemy różnorodne zajęcia, w tym Ashtanga jogę, jogę w ciąży oraz sesje relaksacyjne. Nasze kursy są skierowane zarówno do początkujących, jak i do bardziej zaawansowanych praktyków. W Studio Jogi Balans stawiamy na jakość i komfort, dlatego zapewniamy kameralną atmosferę oraz dogodną lokalizację z łatwym dostępem do komunikacji miejskiej. Dołącz do nas, aby odkryć równowagę ciała i umysłu w inspirującym otoczeniu.
Nasze studio to nie tylko miejsce do ćwiczeń, ale także przestrzeń, w której możesz nawiązać nowe znajomości i stać się częścią naszej jogowej społeczności. Zapisz się na zajęcia i doświadcz magii jogi, która pomoże Ci w codziennym życiu.