Studio Kreacji Wizualnej ERKA to agencja reklamowa z Bydgoszczy, która działa na rynku od 15 lat. Specjalizujemy się w kompleksowej reklamie, oferując szeroki wachlarz usług, od projektowania graficznego po reklamę na pojazdach. Nasze... doświadczenie pozwala nam na realizację nawet najbardziej wymagających projektów, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów. Wierzymy, że skuteczna reklama to klucz do sukcesu każdej marki, dlatego stawiamy na jakość i terminowość w każdym zleceniu.
W naszej ofercie znajdziesz m.in. projektowanie stron WWW, poligrafię, folie dekoracyjne oraz przeciwsłoneczne. Dzięki nowoczesnym rozwiązaniom oraz tradycyjnym metodom druku, jesteśmy w stanie zrealizować projekty, które wyróżnią Twoją firmę na tle konkurencji. Nasze folie szronione i dekoracyjne to doskonały sposób na stworzenie unikalnego klimatu w przestrzeni biurowej czy handlowej.
Zespół ERKA to grupa profesjonalistów, którzy z pasją podchodzą do każdego projektu. Dzięki indywidualnemu podejściu do klienta oraz kreatywnym pomysłom, jesteśmy w stanie zrealizować ponad 1000 projektów, które zadowoliły naszych klientów. Zapraszamy do współpracy i odkrycia, jak możemy pomóc w rozwoju Twojej marki.