Studio Zientar to profesjonalna agencja reklamowa, która specjalizuje się w produkcji filmowej oraz dźwiękowej. Oferujemy kompleksowe usługi filmowania, zarówno dla klientów indywidualnych, jak i firm. Nasza oferta obejmuje filmowanie ślubów,... wesel, a także produkcję filmów komercyjnych. Dzięki nowoczesnym technologiom, w tym dronom, jesteśmy w stanie dostarczyć wyjątkowe ujęcia z ziemi i powietrza, które zachwycą każdego. Nasze produkcje są dostosowane do potrzeb klienta, co sprawia, że każda realizacja jest unikalna i dopasowana do oczekiwań.
W zakresie produkcji dźwiękowej zajmujemy się tworzeniem spotów radiowych oraz reklamowych z lektorem. Oferujemy również obsługę graficzną oraz pomoc w prowadzeniu kampanii w mediach społecznościowych. Nasze doświadczenie w branży pozwala nam na skuteczne doradztwo oraz realizację strategii marketingowych, które przynoszą wymierne efekty. Działamy głównie w Inowrocławiu, ale nasze usługi są dostępne w całej Polsce.
Zachęcamy do zapoznania się z naszym portfolio oraz do kontaktu w celu omówienia szczegółów współpracy. Jesteśmy otwarci na różnorodne projekty i chętnie podejmiemy się nowych wyzwań. Naszym celem jest dostarczenie usług na najwyższym poziomie, które spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.