Studio Soft99 to miejsce, gdzie pasja do motoryzacji łączy się z profesjonalizmem. Oferujemy kompleksowe usługi detailingu samochodowego, które przywracają blask i estetyczny wygląd Twojego pojazdu. Nasze usługi obejmują zarówno detailing... wewnętrzny, jak i zewnętrzny, co pozwala na gruntowne czyszczenie oraz odświeżenie wnętrza oraz nadwozia. Dzięki zastosowaniu japońskich produktów Soft99, gwarantujemy najwyższą jakość świadczonych usług.
W ramach detailingu wewnętrznego zajmujemy się czyszczeniem tapicerki, renowacją elementów plastikowych oraz dbaniem o każdy detal wnętrza. Z kolei detailing zewnętrzny to proces, który przywraca samochodowi perfekcyjny wygląd, eliminując zarysowania i zadrapania. Dodatkowo oferujemy zabezpieczenie lakieru za pomocą folii PPF oraz folii natryskowej PPS, co chroni powierzchnię przed uszkodzeniami.
Nasza oferta obejmuje również korektę lakieru, która jest idealnym rozwiązaniem dla tych, którzy chcą przywrócić swojemu samochodowi pierwotny blask. Dzięki naszym usługom, Twój pojazd będzie wyglądał jak nowy. Zapraszamy do kontaktu, aby umówić się na konsultację i skorzystać z naszych profesjonalnych usług detailingu.