SULTOF Sp. z o.o. to polski producent systemów myjniowych, który działa na rynku od 1991 roku. Posiadamy ponad 30-letnie doświadczenie w produkcji, sprzedaży oraz instalacji urządzeń myjniowych przeznaczonych dla szerokiej gamy pojazdów. Jesteśmy... firmą z polskim kapitałem, która stawia na innowacyjne rozwiązania i wysoką jakość komponentów, co gwarantuje niezawodność i długą żywotność naszych urządzeń.
Oferta sultof.pl obejmuje kompleksowe rozwiązania myjniowe dostosowane do różnych potrzeb. Produkujemy myjnie ciężarowe i autobusowe, przeznaczone do pojazdów użytkowych, w tym modele SULTOF TYTAN, SULTOF EXPRES oraz SULTOF TANK-WASH. Oferujemy również specjalistyczne myjnie pojazdów szynowych do tramwajów, pociągów i lokomotyw. W tej kategorii znajdują się myjnie półportalowe SULTOF PROTEUS, portalowe SULTOF AmTrak, przejazdowe SULTOF THOR, a także MYJNIA WÓZKÓW KOLEJOWYCH.
Dla samochodów osobowych Sultof dostarcza nowoczesne myjnie automatyczne, w tym myjnie portalowe takie jak SULTOF ONE, SULTOF FLY, SULTOF NET, SULTOF TWINNER, SULTOF FLY-5, SULTOF NET-5 i SULTOF-UNICO, a także myjnie tunelowe. Nasze portfolio uzupełniają myjnie samoobsługowe, czyli modułowe, bezdotykowe rozwiązania SULTOF BOX WASH dla klientów ceniących samodzielne mycie pojazdu. Posiadamy również specjalistyczne myjnie do kół i podwozi, które służą do czyszczenia trudnodostępnych części pojazdów.
Poza systemami myjni, Sultof oferuje szeroką gamę urządzeń samoobsługowych towarzyszących. Są to odkurzacze MONO i DUO, kompresory ANALOG, DIGITAL i COMBO, suszarki, urządzenia do prania tapicerki, ozonatory, trzepaki oraz uchwyty do dywaników. Ważnym elementem naszej oferty jest profesjonalna chemia do myjni. Są to preparaty do pielęgnacji pojazdów o wysokiej wydajności i skuteczności, opracowane na podstawie naszego wieloletniego doświadczenia.
Zapewniamy pełne wsparcie techniczne poprzez własny serwis gwarancyjny i pogwarancyjny oraz rozbudowaną sieć punktów serwisowych na terenie całego kraju. Oferujemy także oryginalne części zamienne, które zapewniają długą żywotność urządzeń. W naszej działalności dbamy o ekologię, stosując rozwiązania takie jak obiegi zamknięte wody, ekochemię oraz alternatywne źródła energii. Nasze wysokie standardy jakości i zarządzania środowiskowego potwierdzają posiadane certyfikaty ISO, w tym ISO 14001.
Sultof.pl Realizuje także indywidualne projekty, dopasowując systemy myjni do konkretnych potrzeb klienta.
Oferujemy myjnie ciężaroweautobusoweszynoweautomatyczne i samoobsługowe. W ofercie także urządzenia samoobsługoweprofesjonalna chemia do myjniczęści zamienne oraz kompleksowy serwis.