Sunny Academy to szkoła językowa, która od 2010 roku oferuje kursy języka angielskiego dla dzieci, młodzieży oraz dorosłych. Nasza siedziba znajduje się na Żeraniu, ale współpracujemy z ponad 20 lokalnymi placówkami, co sprawia, że nasze zajęcia
są dostępne w wielu miejscach. Każdego roku pod naszą opiekę trafia blisko 1500 małych kursantów, co świadczy o zaufaniu, jakim obdarzają nas rodziny. Nasza misja to zapewnienie dzieciom jak najlepszego startu w przyszłość poprzez naukę języka angielskiego w przyjaznej atmosferze.
W Sunny Academy stosujemy licencjonowane metody nauczania, takie jak Teddy Eddie oraz SUPERMINDS, które są dostosowane do różnych grup wiekowych. Oferujemy zajęcia dla dzieci w wieku 3-7 lat, młodzieży w klasach 1-8 oraz kursy dla dorosłych i firm. Nasze programy są zaplanowane tak, aby wspierać rozwój językowy uczniów na każdym etapie ich edukacji. Dodatkowo, od 2026 roku wprowadzamy zajęcia z matematyki w języku angielskim, co poszerza naszą ofertę edukacyjną.
Współpraca z rodzicami i placówkami edukacyjnymi jest dla nas niezwykle ważna. Regularnie organizujemy zajęcia w przedszkolach, a także oferujemy indywidualne lekcje oraz konwersacje w parach. Dzięki temu dzieci uczą się w sposób dostosowany do ich potrzeb i możliwości, co przekłada się na wysoką jakość nauczania oraz zadowolenie naszych kursantów.