Szukasz idealnego miejsca na wypoczynek w górach? Świerkowy Zakątek to urokliwy domek do wynajęcia, położony w malowniczej okolicy między Żywcem a Węgierską Górką. Oferujemy komfortowe warunki, które sprzyjają relaksowi oraz aktywnemu spędzaniu... czasu. Nasz domek jest doskonałą bazą wypadową do odkrywania piękna Beskidów, z licznymi szlakami turystycznymi i trasami rowerowymi w pobliżu. W otoczeniu natury, z dala od miejskiego zgiełku, możesz cieszyć się świeżym powietrzem i spokojem, które oferuje nasza lokalizacja.
W Świerkowym Zakątku zadbaliśmy o każdy detal, aby nasi Goście czuli się jak w domu. Oferujemy przytulne wnętrza, które sprzyjają relaksowi po dniu pełnym przygód. Dla rodzin z dziećmi przygotowaliśmy atrakcje takie jak trampolina i basen, a dla dorosłych możliwość skorzystania z sauny fińskiej oraz balii wodnej. Nasza altana „Paśnik” to idealne miejsce na organizację imprez firmowych czy urodzinowych, gdzie można cieszyć się wspólnym czasem w pięknej scenerii górskiej.
Zapraszamy do rezerwacji i spędzenia niezapomnianych chwil w sercu Beskidów. Z nami odkryjesz nie tylko piękno natury, ale także gościnność i pasję, którą wkładamy w prowadzenie tego miejsca. Świerkowy Zakątek to idealne miejsce na rodzinne wakacje, romantyczny weekend czy aktywny wypad w góry.