Firma SZ-ISO, działająca od 2009 roku, specjalizuje się w sitodruku oraz innych technikach znakowania. Dzięki rozbudowanemu parkowi maszynowemu oraz zdobytemu doświadczeniu, oferujemy naszym Klientom usługi o wysokiej jakości i krótkim czasie... realizacji. Nasza oferta obejmuje szeroki wachlarz produktów, w tym nadruki na odzieży, torbach, drewnie, metalach oraz tworzywach sztucznych.
Wykorzystujemy różnorodne techniki druku, takie jak sitodruk, haft komputerowy, grawerowanie oraz tampodruk. Dzięki temu możemy dostosować nasze usługi do indywidualnych potrzeb Klientów, oferując zarówno małe, jak i wielkie zamówienia. Nasze nadruki charakteryzują się trwałością i wyrazistością, co czyni je idealnym rozwiązaniem dla firm poszukujących efektywnych metod reklamy.
Współpracujemy z dostawcami odzieży roboczej, reklamowej oraz sportowej, co pozwala nam na realizację zleceń na materiałach własnych oraz dostarczonych przez Klientów. Nasze usługi obejmują także produkcję gadżetów reklamowych, banerów, plakatów oraz naklejek, co sprawia, że jesteśmy kompleksowym partnerem w zakresie druku i znakowania.