Szkoła Językowa Berliner w Siemianowicach Śląskich to placówka z ponad 18-letnim doświadczeniem w nauczaniu języków obcych. Nasza szkoła wyróżnia się zaangażowaniem lektorów, którzy z pasją przekazują wiedzę zarówno dzieciom, młodzieży, jak i... dorosłym. Oferujemy różnorodne metody nauczania, w tym popularną metodę Teddy Eddie dla najmłodszych, która łączy naukę z zabawą, co sprawia, że dzieci uczą się języka angielskiego w naturalny sposób. Nasze zajęcia są dynamiczne i angażujące, co pozwala na szybkie przyswajanie wiedzy.
W ofercie posiadamy również program Savvy ED, skierowany do dzieci w wieku 8-11 lat, który kontynuuje naukę po kursach przedszkolnych. Metoda ta skupia się na rozwijaniu umiejętności komunikacyjnych poprzez gry i zabawy, co czyni naukę przyjemną i efektywną. Dbamy o harmonijny rozwój wszystkich kompetencji językowych, a także o motywację naszych uczniów, co jest kluczowe w procesie nauczania.
Nasza szkoła to nie tylko miejsce nauki, ale także przestrzeń, w której tworzymy przyjazną atmosferę sprzyjającą rozwojowi dzieci. Współpraca z rodzicami jest dla nas niezwykle ważna, dlatego regularnie informujemy ich o postępach dzieci oraz organizujemy lekcje otwarte. Zapisz się na zajęcia i dołącz do grona zadowolonych uczniów Berliner!