Szkoła Języków Obcych English Academy w Pabianicach oferuje profesjonalne kursy języka angielskiego oraz japońskiego dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Nasza szkoła stawia na wysoką jakość nauczania, indywidualne podejście do każdego ucznia oraz... kreatywność w prowadzeniu zajęć. Dzięki kameralnym grupom, które liczą od 4 do 8 osób, lektorzy mogą skutecznie monitorować postępy uczestników i dostosowywać program do ich potrzeb.
W English Academy korzystamy z nowoczesnych pomocy naukowych, takich jak tablice interaktywne oraz różnorodne materiały multimedialne. Nasze kursy są zgodne z wytycznymi Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego, co zapewnia systematyczne nabywanie umiejętności językowych na różnych poziomach zaawansowania. Oferujemy również bezpłatne konsultacje metodyczne oraz dodatkowe materiały dydaktyczne, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną.
Zajęcia odbywają się w przyjaznej atmosferze, co sprzyja efektywnej nauce. Pierwsza lekcja jest zawsze bezpłatna, co pozwala na zapoznanie się z metodą nauczania i stylem pracy lektorów. Nasza oferta obejmuje kursy dla dzieci w różnym wieku, przygotowanie do egzaminów oraz kursy konwersacyjne, co sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie.