ELINGU.PL to rodzinna szkoła językowa, która działa na terenie Krakowa i okolic od 2008 roku. Nasza oferta obejmuje różnorodne kursy języka angielskiego, dostosowane do potrzeb dzieci, młodzieży oraz dorosłych. Uczymy metodami TEDDY EDDIE, SAVVY
ED oraz EDWARD’S LEAGUE, co pozwala na efektywną naukę w małych grupach. Nasi lektorzy to pasjonaci, którzy regularnie uczestniczą w szkoleniach, aby zapewnić dynamiczne i ciekawe zajęcia. W ELINGU.PL stawiamy na indywidualne podejście do każdego ucznia, co sprawia, że nauka staje się przyjemnością.
Oferujemy kursy dla dzieci w wieku przedszkolnym, szkolnym oraz dla dorosłych. Nasze zajęcia odbywają się zarówno stacjonarnie, jak i online, co daje elastyczność w dostosowywaniu nauki do harmonogramu uczniów. Dodatkowo, organizujemy bezpłatne zajęcia próbne, które pozwalają na zapoznanie się z metodami nauczania oraz atmosferą w naszej szkole. Dzięki temu rodzice mogą być pewni, że ich dzieci będą uczyć się w przyjaznym i wspierającym środowisku.
W ELINGU.PL nauka języka angielskiego to nie tylko zdobywanie wiedzy, ale także rozwijanie umiejętności komunikacyjnych poprzez zabawę. Nasze metody nauczania są oparte na interaktywnych grach, piosenkach i historyjkach, co sprawia, że dzieci chętnie uczestniczą w zajęciach. Jesteśmy przekonani, że kluczem do sukcesu jest radość z nauki, dlatego dbamy o to, aby każde zajęcia były pełne humoru i niespodzianek.