Royal College to instytucja edukacyjna, która działa na rynku od 2003 roku, oferując szeroki wachlarz programów edukacyjnych. Nasza oferta obejmuje Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych, Szkoły Policealne oraz Szkoły Medyczne. Dzięki wieloletniemu... doświadczeniu, zapewniamy wysoki poziom kształcenia oraz wykwalifikowaną kadrę nauczycielską. Nasze placówki są nowocześnie wyposażone, co sprzyja efektywnej nauce w przyjaznej atmosferze.
W Royal College stawiamy na jakość nauczania i dostosowujemy naszą ofertę do potrzeb rynku pracy. Oferujemy różnorodne kursy, w tym kursy językowe oraz maturalne, które pomagają naszym słuchaczom w zdobywaniu niezbędnych umiejętności. Zajęcia odbywają się w małych grupach, co pozwala na indywidualne podejście do każdego ucznia. Dodatkowo, zapewniamy praktyki zawodowe, które są kluczowe dla przyszłej kariery naszych słuchaczy.
Nasza szkoła znajduje się w dogodnej lokalizacji w Lubinie, blisko dworca kolejowego i przystanków autobusowych, co ułatwia dojazd. Posiadamy nowoczesne pracownie, w tym specjalistyczną pracownię kosmetyczną, co pozwala na praktyczne kształcenie w zawodach związanych z urodą i zdrowiem. Jesteśmy instytucją z uprawnieniami szkół publicznych, co gwarantuje uznawanie naszych świadectw przez wszystkie organy administracji państwowej.