Sztorm IT to firma specjalizująca się w kompleksowej obsłudze informatycznej dla małych i średnich przedsiębiorstw. Oferujemy usługi od administracji serwerami po helpdesk, zapewniając wsparcie na każdym etapie działalności IT. Nasza oferta... obejmuje serwery VPS z pełną administracją, co oznacza, że klienci otrzymują gotowe, skonfigurowane serwery, które są monitorowane 24/7. Dzięki temu nie musisz martwić się o techniczne aspekty działania infrastruktury IT, a możesz skupić się na rozwoju swojego biznesu.
Nasze usługi obejmują również DevOps i Docker, co pozwala na automatyzację wdrożeń oraz zarządzanie kontenerami. Dzięki naszym rozwiązaniom, Twoi programiści mogą skupić się na pisaniu kodu, a my dbamy o stabilność aplikacji na serwerze. Oferujemy także audyty bezpieczeństwa IT, które pomagają w identyfikacji potencjalnych zagrożeń oraz wprowadzeniu odpowiednich zabezpieczeń. Nasze doświadczenie w branży IT, które sięga ponad 15 lat, pozwala nam na skuteczne zarządzanie infrastrukturą IT w różnych sektorach, w tym w instytucjach publicznych.
Dzięki własnej infrastrukturze serwerowej w Łodzi oraz współpracy z renomowanymi dostawcami, takimi jak OVH i Hetzner, jesteśmy w stanie dostosować nasze usługi do indywidualnych potrzeb klientów. Nasze podejście opiera się na bliskiej współpracy z klientem oraz elastyczności w dostosowywaniu rozwiązań do zmieniających się wymagań rynku.