Szymon Sarnecki to agencja marketingowa specjalizująca się w tworzeniu nowoczesnych stron internetowych oraz sklepów online. Dzięki zastosowaniu sztucznej inteligencji (AI) oraz technik SEO, oferujemy kompleksowe usługi, które pomagają naszym... klientom osiągnąć wysokie pozycje w wyszukiwarkach. Nasze doświadczenie obejmuje wiele projektów dla znanych marek w Polsce i za granicą, co pozwala nam dostarczać rozwiązania dostosowane do indywidualnych potrzeb każdego klienta.
W naszej ofercie znajdują się usługi takie jak programowanie stron internetowych w WordPressie, tworzenie sklepów internetowych w WooCommerce oraz administracja stron. Oferujemy również pomoc w zakresie SEO, w tym pozycjonowanie wizytówek Google oraz audyty SEO. Nasze podejście opiera się na praktycznych rozwiązaniach, które pozwalają klientom na samodzielne zarządzanie swoimi stronami, a także na oszczędności związane z kosztami agencji.
Dodatkowo, prowadzimy kursy online, które uczą, jak tworzyć profesjonalne strony internetowe bez potrzeby programowania. Nasze kursy są skierowane do osób, które chcą zdobyć nowe umiejętności i rozpocząć działalność jako freelancerzy. Dzięki naszym materiałom edukacyjnym, każdy może nauczyć się, jak skutecznie wykorzystać narzędzia dostępne w WordPressie oraz AI, aby wyróżnić się na rynku.