etachograf to nowoczesna platforma, która łączy warsztaty tachografów, przewoźników oraz partnerów w branży transportowej. Nasza oferta obejmuje kompleksowe usługi związane z tachografami, takie jak kalibracja, legalizacja, pobór danych oraz
rozliczenie czasu pracy kierowców. Dzięki intuicyjnemu systemowi, użytkownicy mogą łatwo znaleźć odpowiedni warsztat i umówić wizytę online, co znacząco ułatwia proces obsługi. Naszym celem jest zapewnienie wygodnego i szybkiego dostępu do usług, które są niezbędne w codziennej pracy firm transportowych.
W ramach etachograf oferujemy również wsparcie w zakresie telematyki oraz organizujemy szkolenia dla warsztatów. Nasza platforma jest dostosowana do potrzeb branży, co pozwala na efektywne zarządzanie czasem pracy kierowców oraz zapewnienie zgodności z obowiązującymi przepisami. Współpracujemy z doświadczonymi specjalistami, którzy pomagają w rozwoju i wdrażaniu innowacyjnych rozwiązań, co przekłada się na lepszą jakość usług.
Dzięki etachograf, przewoźnicy mogą skupić się na swojej działalności, mając pewność, że wszystkie aspekty związane z tachografami są odpowiednio zarządzane. Nasza platforma to nie tylko narzędzie, ale także społeczność, która wspiera wymianę doświadczeń i wiedzy w branży transportowej.