Witamy w TACHO, miejscu, gdzie znajdziesz kompleksową ofertę produktów i usług związanych z tachografami, ogrzewaniem postojowym oraz klimatyzacją samochodową. Nasza firma specjalizuje się w sprzedaży i serwisie systemów ogrzewania postojowego, w
tym renomowanych marek takich jak Webasto, Eberspacher oraz Truma. Oferujemy różnorodne rozwiązania, w tym ogrzewania wodne, powietrzne oraz gazowe, które zapewniają komfort i efektywność w użytkowaniu pojazdów ciężarowych, kamperów oraz samochodów osobowych.
W naszej ofercie znajdziesz także agregaty chłodnicze, które są niezbędne w transporcie towarów wymagających odpowiedniej temperatury. Oferujemy również diagnostykę komputerową oraz sprzedaż ograniczników prędkości, co pozwala na zwiększenie bezpieczeństwa na drodze. Nasze usługi obejmują również serwis klimatyzacji, co jest kluczowe dla utrzymania komfortu w pojazdach w upalne dni.
Dzięki naszym nowoczesnym rozwiązaniom, takim jak tachografy VDO DTCO oraz STONERIDGE, możesz zaoszczędzić czas i zwiększyć efektywność swojej floty. Wprowadziliśmy innowacyjne podejście do pomiaru czasu, co przynosi korzyści w codziennej eksploatacji. Nasze urządzenia są łatwe w obsłudze i dostosowane do potrzeb współczesnych kierowców.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług oraz do kontaktu z naszym zespołem, który z przyjemnością odpowie na wszystkie pytania i pomoże w doborze odpowiednich produktów. TACHO to gwarancja jakości i profesjonalizmu w każdej dziedzinie naszej działalności.