GT Ubezpieczenia to multiagencja ubezpieczeniowa z siedzibą w Piotrkowie Trybunalskim, która specjalizuje się w oferowaniu polis dla sektora transportu, spedycji i logistyki (TSL). Nasza oferta obejmuje zarówno ubezpieczenia dla firm, jak i dla... klientów indywidualnych. W ramach usług dla biznesu proponujemy polisy OC przewoźnika, cargo oraz flotowe, które są dostosowane do specyficznych potrzeb branży TSL. Dla osób prywatnych oferujemy ubezpieczenia zdrowotne, na życie, a także polisy komunikacyjne i turystyczne, które zapewniają ochronę bagażu oraz zdrowia podczas podróży.
Naszym atutem jest indywidualne podejście do klienta oraz szybka likwidacja szkód, co pozwala na minimalizację stresu związanego z ubezpieczeniami. Dzięki współpracy z wiodącymi towarzystwami ubezpieczeniowymi, takimi jak Warta, PZU czy Compensa, jesteśmy w stanie zaoferować konkurencyjne stawki oraz szeroki wachlarz produktów. Nasz zespół ekspertów jest zawsze gotowy do pomocy, oferując doradztwo w zakresie wyboru najlepszych rozwiązań ubezpieczeniowych.
GT Ubezpieczenia to nie tylko ubezpieczenia, ale także kompleksowa obsługa w zakresie logistyki i transportu. Oferujemy usługi spedycyjne, odprawy celne oraz serwis mechaniczny, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną dla klientów z branży TSL. Nasza misja to zapewnienie bezpieczeństwa i spokoju zarówno w życiu prywatnym, jak i w działalności biznesowej naszych klientów.