Firma Tapbo, założona w 2011 roku, specjalizuje się w produkcji mebli tapicerowanych oraz świadczeniu usług tapicerskich. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu zdobytemu w różnych zakładach tapicerskich, oferujemy meble, które łączą w sobie jakość i... estetykę. Nasze produkty są dostępne w różnych modelach, co pozwala na dostosowanie ich do indywidualnych potrzeb klientów. W naszej ofercie znajdują się zarówno nowe meble, jak i usługi renowacji, które przywracają dawny blask i funkcjonalność starym meblom.
Renowacja mebli to jedna z naszych kluczowych usług. Oferujemy kompleksowe podejście do każdego projektu, co obejmuje wymianę sprężyn, pianek oraz naprawę uszkodzonych elementów. Dzięki temu, meble po renowacji wyglądają jak nowe, a ich koszt jest średnio o 1/3 niższy niż zakup nowych w sklepie. Nasze usługi meblowo-samochodowe zapewniają precyzyjne szycie i staranne tapicerowanie, co gwarantuje wysoką jakość wykonania zarówno dla mebli, jak i wnętrz pojazdów.
Dodatkowo, oferujemy własny transport, co ułatwia klientom korzystanie z naszych usług. Zajmujemy się odbiorem i dostawą mebli na terenie całej Polski, co sprawia, że nasza oferta jest dostępna dla szerokiego grona odbiorców. Naszym celem jest dostarczenie produktów i usług, które spełniają oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.