Tech Beyond to firma, która specjalizuje się w kompleksowej obsłudze IT dla biznesu. Oferujemy projektowanie, dostarczanie oraz wdrażanie infrastruktury IT, w tym serwerów Dell PowerEdge, systemów zasilania awaryjnego APC oraz rozwiązań Microsoft... 365. Nasz zespół składa się z certyfikowanych inżynierów, którzy zapewniają pełną odpowiedzialność za efekt końcowy, co oznacza, że nie rozliczamy się za godziny pracy, lecz za działające rozwiązania.
W ramach naszych usług oferujemy szybkie wyceny oraz koncepcje projektów w ciągu 24 godzin. Dzięki dedykowanemu inżynierowi, który jest częścią procesu sprzedaży od pierwszego kontaktu, klienci mogą liczyć na fachowe doradztwo i wsparcie. Nasze podejście opiera się na zrozumieniu potrzeb klienta oraz dostosowaniu rozwiązań do jego specyficznych wymagań.
Wdrożenia Microsoft 365 realizujemy w mniej niż godzinę, a pełne wdrożenie, w tym konfiguracja i migracja, kończymy w ciągu 7 dni roboczych. Oferujemy również audyty wydajnościowe Live Optics, które pomagają zidentyfikować obszary do optymalizacji i oszczędności. Nasza oferta obejmuje również szkolenia dla zespołów, aby zapewnić, że klienci są w pełni przygotowani do korzystania z nowych rozwiązań.