Firma TECH JET, działająca na rynku od 2004 roku, oferuje kompleksową obsługę drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych. Dzięki ponad 20-letniemu doświadczeniu w branży, jesteśmy w stanie sprostać różnorodnym wymaganiom naszych klientów.... Specjalizujemy się w sprzedaży tuszy, tonerów oraz części serwisowych, takich jak bębny i głowice. Nasza oferta obejmuje zarówno oryginalne materiały eksploatacyjne, jak i wysokiej jakości zamienniki, co pozwala na dostosowanie się do potrzeb każdego użytkownika.
W ramach naszych usług zapewniamy również serwis drukarek oraz kserokopiarek, co czyni nas profesjonalnym dostawcą w tej dziedzinie. Oferujemy wynajem oraz sprzedaż urządzeń A3, co jest idealnym rozwiązaniem dla firm potrzebujących wydajnych rozwiązań biurowych. Naszym celem jest nie tylko sprzedaż, ale także pomoc w doborze odpowiednich urządzeń do drukowania, co zapewnia naszym klientom komfort i satysfakcję z zakupów.
Dodatkowo, TECH JET poszerza swoją ofertę o materiały biurowe, takie jak segregatory, papier A4 czy koszulki, co sprawia, że jesteśmy kompleksowym dostawcą dla biur. Zawsze staramy się być blisko naszych klientów, oferując darmową dostawę zamówionych towarów do domów i biur. Dzięki temu, zakupy stają się jeszcze bardziej wygodne i dostępne.