TechArte to firma, która oferuje kompleksowe wsparcie IT dla różnych branż, w tym dla firm, marketów i restauracji. Nasze usługi obejmują dostarczanie sprzętu komputerowego, serwerowego oraz oprogramowania, co pozwala na efektywne zarządzanie
procesami biznesowymi. Dzięki współpracy z renomowanymi producentami, takimi jak DELL, HP Enterprise czy Microsoft, zapewniamy wysoką jakość produktów, które są niezbędne do sprawnego funkcjonowania każdej organizacji.
W ramach outsourcingu IT oferujemy wsparcie techniczne, które pozwala na obniżenie kosztów operacyjnych przy jednoczesnym zachowaniu wysokiej jakości usług. Nasze doświadczenie w zakresie wdrożeń systemów ERP, takich jak insERT Nexo czy S4H, pozwala na dostosowanie rozwiązań do specyficznych potrzeb klientów. Oferujemy również pomoc zdalną oraz serwis urządzeń, co zwiększa komfort pracy i minimalizuje przestoje.
Nasza firma powstała w 2025 roku, jednak zespół posiada doświadczenie w branży IT od 2015 roku. Realizujemy projekty, audyty techniczne oraz zapewniamy bezpieczeństwo systemów informatycznych. Dzięki indywidualnemu podejściu do każdego klienta, jesteśmy w stanie skutecznie wspierać rozwój biznesu i dostarczać rozwiązania skrojone na miarę.