ALIVIO Gastro-Lab to nowoczesna przychodnia laboratoryjno-żywieniowa, która powstała w 2022 roku w centrum Łodzi. Specjalizujemy się w diagnostyce przewodu pokarmowego, oferując testy oddechowe w kierunku SIBO, IMO oraz Helicobacter pylori. Nasze... usługi obejmują również diagnostykę nietolerancji pokarmowych, takich jak laktoza i fruktoza. Dzięki nowoczesnym metodom diagnostycznym, jesteśmy w stanie skutecznie pomóc pacjentom w identyfikacji problemów zdrowotnych związanych z układem pokarmowym.
W ALIVIO Gastro-Lab stawiamy na indywidualne podejście do każdego pacjenta. Nasz zespół specjalistów pracuje dietoterapeutycznie, co oznacza, że dostosowujemy plany żywieniowe do konkretnych potrzeb zdrowotnych. Wierzymy, że odpowiednio dobrana dieta ma kluczowe znaczenie w procesie leczenia i poprawy jakości życia. Nasze konsultacje żywieniowe oraz dietoterapia są prowadzone w atmosferze zrozumienia i empatii, co pozwala pacjentom na komfortowe dzielenie się swoimi problemami zdrowotnymi.
Zaufało nam już wiele osób, które skorzystały z naszych usług i doświadczyły poprawy swojego samopoczucia. Nasze testy oddechowe są nieinwazyjne i szybkie, a wyniki są dostępne w krótkim czasie. Dzięki temu możemy szybko zareagować na potrzeby pacjentów i wprowadzić odpowiednie zmiany w ich diecie.