Szkoła Doskonalenia Języka Angielskiego "The Guides" została założona w 1992 roku, jednak jej historia sięga 1989 roku, kiedy to twórcy szkoły rozpoczęli autorskie kursy przygotowujące do egzaminów Uniwersytetu Cambridge. Nasza placówka znajduje... się w Kielcach i oferuje szeroki wachlarz kursów językowych, zarówno stacjonarnych, jak i online. Specjalizujemy się w przygotowaniu do egzaminów Cambridge na poziomach First (FCE), Advanced (CAE) oraz Proficiency (CPE). Dzięki ponad 35-letniemu doświadczeniu w nauczaniu, możemy zapewnić najwyższy poziom edukacji językowej.
Nasi nauczyciele to wykwalifikowani specjaliści z wieloletnim doświadczeniem w nauczaniu języka angielskiego, zarówno w Polsce, jak i w Wielkiej Brytanii. Wszyscy nauczyciele w The Guides są pasjonatami swojego zawodu i stawiają na indywidualne podejście do każdego ucznia. Oferujemy kursy dla młodzieży i dorosłych, które są dostosowane do różnych poziomów zaawansowania. Nasze innowacyjne metody nauczania oraz autorskie materiały dydaktyczne pozwalają na efektywne przyswajanie wiedzy.
W The Guides stawiamy na rozwój umiejętności językowych w harmonijny sposób, zapewniając regularny feedback oraz zadania domowe. Nasza społeczność to ambitne osobowości, które dążą do perfekcji w posługiwaniu się językiem angielskim. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i dołączenia do grona naszych zadowolonych uczniów.