THE LAB by OMNI Fitness to nowoczesne studio fitness w Warszawie, które łączy technologię z treningiem. Oferujemy różnorodne programy, takie jak Fire, Flow, Hyrox i Change, które są dostosowane do różnych potrzeb i celów naszych klientów. Program
Fire skupia się na budowaniu siły i spalaniu kalorii, podczas gdy Flow koncentruje się na wzmocnieniu mięśni głębokich oraz poprawie elastyczności. Hyrox to intensywny trening, który rozwija wszechstronną siłę i wytrzymałość, a Change to program transformacji, który oferuje wsparcie trenerów i dietetyka.
W THE LAB stawiamy na jakość, atmosferę i wspólnotę. Nasze treningi grupowe są zaprojektowane tak, aby każdy mógł przekroczyć swoje granice. Oferujemy również możliwość darmowego treningu próbnego, aby każdy mógł doświadczyć naszej unikalnej atmosfery. Nasza społeczność to miejsce, gdzie każdy może znaleźć motywację i wsparcie w dążeniu do swoich celów fitnessowych.
Zachęcamy do odkrycia nowego wymiaru treningu, który nie uznaje kompromisów. W THE LAB każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od poziomu zaawansowania. Dołącz do nas i przekonaj się, jak wiele możesz osiągnąć dzięki naszym programom i wsparciu profesjonalnych trenerów.